Categorieën
Vixen

Half juni 2022

Nieuw in de Mariakerk is een boekenhoekje. De opbrengst is voor de kosten die we noodzakelijkerwijs maken om de kerk elke dag open te houden.

Nieuwe bezoeken gebracht aan de alternatieve arts voor behandeling. Gewoon doorgaan met 2 soorten medicijnen volgens het schema. Ik heb nog steeds pijn in schouders en armen

Dick kwam 31 mei logeren en JA 2 Juni. Dat is altijd heel gezellig. Nu ik me wat beter voel kan ik ook weer langer mee op pad.

3 juni 2022 deden we onderzoek naar plekken in Westerwolde met Dick van den Dool en JA. Mooi warm weer. J. en ik keerden op tijd terug naar huis, via de biologische winkel de Gulden Roede. Ik was moe, mijn hartslag zakte naar 49.

4 juni 2022, tweede dag onderzoek naar plekken in Westerwolde met Dick van den Dool , dit keer met Nienke, Jos, J., en Walter. J. en ik keerden op tijd terug naar huis, via Duitsland om daar te tanken. Thuis uur of twee op bed. Sander en Anabel kwamen in de avond logeren, dus vol huis, maar wel op tijd naar bed.

5 juni 2022, 3e dag in Westerwolde met Dick van den Dool, JA eerst op de trein, daarna in de ochtend in het veen op de grens met Drenthe en Duitsland met Sander en Anabel. Héél op tijd tijd terug naar huis om paar uur te rusten.

6 juni 2022, 4e dag op pad in Westerwolde, met Dick van den Dool, weer met Sander en Anabel.
We hadden mooi weer. Die donkere wolken dreven ten westen van ons voorbij 🌼 Op tijd gestopt, afscheid genomen van elkaar en via Duitsland terug naar huis gegaan om te  rusten, bijna 12 uur geslapen.

7 juni 2022. Vanmiddag werden de hangmanden voor het dorp weer opgepot en opgehangen door leden van de groencommissie en mededorpelingen Francis, Magteld, Trinie, Maria en Luut. Ik hielp een uurtje mee, tussen buien door. Daarna met J. de kerk gesloten en buiten het labyrint gelopen.

8 en 9 juni veel geslapen en gerust.

10 juni 2022. Ochtend in Groninger stad, er is daar zo veel beweging, geluid en geur. 👁🦻🏻👃🏻 Inkopen gedaan, o.a. bij de mannenwereld.com in de Zwanestraat 🙃 De gele markiezen zijn van de plantenwinkel in de Steenstilstraat, de lange hoge roltrappen vervoeren je in onze bieb, en die kade van het Schuitendiep wordt toch zó mooi.

Zondag: hennadag, cakebakdag, rustdag

Maandag 13 juni, wandelclub. Flink stuk lopen, maar géén 5km. Afscheid genomen van begeleider Aline.

Na lopen last van hooikoorts en flinke hoofdpijn, maar paracetamol, extra medicijnen en uur op bed doet wonderen. Uurtje in tuin gewerkt, J hele middag in tuin gewerkt.

14 juni

Uurtje in tuin en na rusten naar Roden om kampeerspullen te kopen. Zie je de hartjes in de foto’s?

15 juni
Het gemiddelde aantal corona besmettingen in Duitsland is binnen een week tijd meer dan verdubbeld. “Het vrijwillig dragen van mondkapjes in binnenruimtes en een vierde vaccinatie zijn de beste remedies”, schrijft Lauterbach op twitter.

Vandaag, 15 juni, erg moe. Hartslag ritme zakte vanmiddag naar 40, veel te laag. Dat is de 5e keer zo laag (1e keer op 9 april 41, 2e keer op 22 april 44, 3e keer op 29 mei 49 en 4e keer op 3 juni was het ook 49.) Moet ik me zorgen maken?

Wij wandelen 2 km tegen het eind van de middag op de dijk bij laag water, met zicht op het Wad, Duitsland en veel schapen. De kolencentrale in de Eemshaven stoot 2 korte pluimen stoom uit. De wind kwam uit zee, zoutig en schoon.

Resterende Klachten

  • vermoeidheid,
  • kortademigheid
  • cognitieve stoornissen (o.a. multitasken),
  • Overgevoeligheid, voor geluid en indrukken
  • lichaamspijnen met name schouder, armen, rug, en tintelingen. 
  • Onregelmatige hartslag, zo maar van 65 naar 130. Vandaag aantal keer 40
  • duizeligheid / bleek worden. Vandaag draaierig
  • Veel last van hoofdpijn, oplosbaar met paracetamol
  • Af en toe aanvallen van zweterigheid, ook overdag.
  • Nieuw afgelopen weken is af en toe die misselijkheid

Dus nog steeds niet helemaal beter.