Inwijding

In januari 2006 heb ik de Reikimastersopleiding voltooid en in juni van dat jaar kreeg ik mijn  eerste Shamballa inwijding. Inmiddels is Shamballa niet meer een weg die veel mensen volgen, maar tien jaar geleden was ik er intensief mee bezig. Hieronder een verslag wat er gebeurde bij de inwijding.

Meditatie
Vooraf aan de inwijding werd er een geleide meditatie gehouden, waarbij we ons met een zilveren koord verankerden aan een kristal in de aarde en met een gouden koord ons verbonden met vader-moeder God.
Shamballa
Op weg de aarde in kwam ik een Dolfijn tegen die Charioli heette. (Charioli is de naam van een kruid/noot Chironji, botanisch Buchanania lanzan)
Ze gaf me “liefde” mee.
Vervolgens kwam ik een walvis tegen die de naam Okira droeg. Okira betekent kangaroe, maar ook “terug komen” in een Micronesische taal.
Hij gaf me genezing mee.

Vervolgens kwam ik in gangen met oranje kristallen, amethist en lichtblauwe sulfiet.
In het midden van een grote grot lag een stralend wit / lichtblauw kristal dat bijna verblindend licht uitstraalde. Ik nam het mee naar boven en hield het ter hoogte van mijn hart.

Het gouden licht van boven vermengde zich met het zilveren van beneden en met het kristallicht.

De inwijding
De energie rondom mij werd heel sterk. Mijn haren gingen ervan overeind staan en er verscheen een lichtblauw licht in mijn open handen.

yvn
Tijdens de activatie werd de energie anders en bij de links en rechtsdraaiende chokurai voelde ik ontroering en een zachte roze energie stroomde over mij en door mij. Mijn hart klopte helder en stabiel.
Aan het eind van de ceremonie zag ik rode energie rondom mijn voeten, deze energie stroomde in de vorm van kristalrasters. Daarna voelde ik weer een heel sterke energie door heel mijn lichaam stromen.

Kaartje dat ik daarna trok:
Zielenlicht: je bent geborgen

Het laatste uur van deze dag werd besteed aan het “oefenen”

Terwijl E. bezig was bij mijn hoofd voelde ik dat iets anders bezig was bij mijn bronchiën en toen ik keek zag ik twee in het wit geklede gedaantes naast me staan. Voor mijn gevoel waren ze op deze plaats aanwezig. Volgende keer zal ik het ze vragen, want ze kunnen ook bij E. of bij mij zelf zijn.

Advertisements

Author: Vixen

Tarotist, Celtic Reiki Master, Spiritual writer, OBOD druid Fractal artist, Webdesigner, Webdeveloper, Photography,