Inenten – Niet inenten

kristal keuze
keuzes – – keuzes

Omdat zoveel van mijn vrienden tussen de 50 en 70 omvallen met kanker, [zelfs mijn eigen huisarts maakte er een opmerking over dat het wel leek of het een epidemie was] zocht ik op internet en vond veel mogelijke oorzaken.

Eén daarvan wil ik er uitlichten omdat er nu weer een discussie gaande is over het verplicht stellen van inentingen.

In de jaren 50 en 60 werden miljoenen mensen ingeënt tegen polio, maar vervolgens  bleek dat serum besmet te zijn met een kanker virus, het zgn SV-40 virus. Niet alle batches waren besmet, niet iedereen die is ingeënt met het kanker virus in die periode zal daadwerkelijk kanker krijgen . . . .

Nou ja kun je zeggen, dat was lang geleden, pech voor die miljoenen [nu 50 – 70 jarigen] die ingeënt zijn en nu de gevolgen moeten dragen, maar sindsdien is er meer kennis en is de farmaceutische industrie voorzichtiger.

Is dat zo?  Vervolgens kwam ik het volgende tegen, dat duidelijk maakte dat die bedrijven het niet zo nauw nemen met  “beschermen” van personen, maar meer met beschermen van hun eigen inkomen:

In de jaren 80 werden duizenden mensen ingeënt met een medicijn tegen Hemofilie, waarin het HIV virus zat. In dit laatste geval ging het bedrijf [Clutter, een dochter bedrijf van Bayer] gewoon door met de verkoop van het middel buiten de VS terwijl ze al wisten dat het virus er in zat.  CBS news: Bayer Sold HIV-Risky Meds en Bron: 2 Paths of Bayer Drug in 80’s: Riskier One Steered Overseas, By WALT BOGDANICH and ERIC KOLI )

In Nederland hebben hierdoor 17% van de patiënten met Hemofilie HIV opgelopen.

In diezelfde tijd werden er nog eens miljoenen mensen geïnfecteerd met HIV door het vaccin tegen Hepatitus B van het bedrijf Merck & Co.

15 jaar geleden

Tot halverwege de 90-er jaren zijn Hemofilie patienten besmet met een hepatitus virus, maar liefst 66 procent van de Nederlandse Hemofilie patienten werd in die periode geïnfecteerd met het hepatitis-C-virus *) Bron 3: Medisch contact

NU

In 2012 bleek een partij van het vaccin Infanrix-IPV dat ingezet wordt bij DKTP injecties niet steriel te zijn. [bron RIVM]

Op de site van de RIVM kun je de bijsluiters downloaden van het rijksvaccinatieprogramma
http://www.rivm.nl/Onderwerpen/V/Vaccins/Bijsluiters_vaccins/Bijsluiters_Rijksvaccinatieprogramma

kies vervolgens dan wel de pdf voor de professioneel. Lees wat erin zit en lees wat de hulpstoffen zijn. Vervolgens kun je door Googlen en boeken bestuderen precies bestuderen wat die stoffen zijn.  Houdt daarbij wel in gedachten dat hierin niet eens alle stoffen vermeld staan.

En voor de griepvaccinaties http://www.rivm.nl/Onderwerpen/V/Vaccins/Bijsluiters_vaccins/Bijsluiters_griepvaccins Kies vervolgens de pdf voor de professioneel. Lees wat erin zit en lees wat de hulpstoffen zijn. Vervolgens kun je door Googlen en boeken bestuderen precies bestuderen wat die stoffen zijn.  Houdt daarbij wel in gedachten dat hierin niet alle stoffen vermeld staan.

Een van de hulpstoffen bij die griepvaccinatie is formaldehyde. Formaldehyde is bewezen carcinogeen voor de mens. Hoezo veilig?

Vixen

Advertisements

Author: Vixen

Tarotist, Celtic Reiki Master, Spiritual writer, OBOD druid Fractal artist, Webdesigner, Webdeveloper, Photography,