Wat wil je?

Wands 5

dagkaart: vijf van staven
getal: 5
element: vuur
gaat over: uitspreken van je eigen wil/  leren communiceren over eigen willen:
De Vijf van Staven gaat over leren communiceren over wat je wilt en wijst ons op het kunnen leren om hierover van gedachten te wisselen met anderen. (discussiëren/debatteren/sparren)
sleutelwoord: uitwisselen van ideeën
Astrologische verbanden: zon in leeuw
het getal 5 gaat altijd over leren
vragen die je jezelf kunt stellen bij deze kaart: Wil jij graag je eigen wil doordrukken?
Weet jij al wat je werkelijk wilt? Praat jij daar ook over met anderen?
Kun je ook naar anderen luisteren?

Gedeeld


goodnight, sleep well and dream well [nathair]

Are you to pay for all you have with all you are? Edwin A. Robinson [nathair]

Lovely Monday morning yoga lesson with Koos Zondervan [nathair]

Earthy smell of autumn rain in my garden 🙂 [nathair]

Chased a 4 legged hairy animal from my roof: the neighbours cat [nathair]

we kochten twee pakken verkeerde koffie, drinken koffie nu weer op een ouderwetse manier met een filter. Nog op zoek naar de cafetière. [nathair]

Morgen met dochter en kleinkinderen naar het ziekenhuis. Kleindochter moet geopereerd worden. Kleine operatie maar heb toch al buikpijn. [nathair]

Liseth Medema commented on my status.

Shared 2 links.

Alledag

De week begint voor ons altijd goed op maandagmorgen met een yogales bij Koos Zondervan. Ik had daarna veel energie om de database van het antiquariaat bij te werken en te exporteren. Er worden altijd twee exporten gemaakt, een voor Antiqbook en een voor boekwinkeltjes. Afgelopen weekend bleek dat er vorige keer een fout gemaakt was bij het importeren van de gegevens door beiden. Met antiqbook goed gecommuniceerd en als het goed is dan is dat inmiddels helemaal hersteld.
Bij boekwinkeltjes hebben ze geen antwoord op mijn foutmeldingen gegeven. Het is me al eerder opgevallen dat ze een nogal klant-onvriendelijke bejegening vertonen. Ik heb daar uiteindelijk ook een nieuw bestand geüpload met een purge and replace en als het goed is, zal het probleem [een aantal van de boeken van het antiquariaat verschijnen niet in zoekopdrachten] morgen ook wel hersteld zijn.

Morgen toch een wat spannende dag.  Mijn kleindochter van net 1 jaar moet een kleine ooglidoperatie ondergaan.  Ze krijgt een volledige narcose en dat is niet leuk.  Ik ga morgenochtend mee naar het ziekenhuis en pas op  haar broertje.  Als alles goed is zijn we in de loop van de middag allemaal weer thuis.

Author: Vixen

Tarotist, Celtic Reiki Master, Spiritual writer, OBOD druid Fractal artist, Webdesigner, Webdeveloper, Photography,