pijn in het hart

Cups 2

dagkaart: Bokalen 2
getal: 2
element: water
gaat over: tegengestelde gevoelens, twijfel over gevoel: De Twee van Bokalen gaat over dualiteit in je gevoel en wijst ons op de heilzame werking als we deze gevoelens kunnen delen met een ander
sleutelwoord: emotioneel delen in gelijkwaardigheid
Astrologische verbanden: maan in kreeft
het getal 2 gaat altijd over dualiteit
vragen die je jezelf kunt stellen bij deze kaart Durf jij je gevoel te delen, zonder je meer of minder dan die ander te voelen? Kun jij vandaag met iemand je diepste gevoelens delen? Voel je hoe heilzaam dat is?

Gedeeld

26/10
Geocities verdwijnt m.i.v. vandaag http://bit.ly/AJyJb Today geocities will go :( good old memories [nathair]
filterkoffie kun je lekker aanpassen aan je eigen smaak :) @Marlise070 [nathair]
Shared Wat wil je?.
27/10
Art is a deliberate recreation of a new and special reality that grows from your response to life. It cannot be copied; it must be created. [nathair]
met twee kindjes in het ziekenhuis – http://moby.to/a69qc1 [nathair]
Shared hospital.

Alledag

Vanmiddag om een uur zou mijn kleindochter geopereerd worden aan een langdurige ontsteking aan haar ooglid; Omdat ze in Noord Groningen woont was er besloten dat dit zou gebeuren in het ziekenhuis van Delfijl.  De oogarts kwam een uur te laat en voor een klein meisje van net 1 jaar is dat wachten en alles er om heen misschien toch wel wat te veel. Ook waren de sederende en pijnstillende middelen na dat uur inmiddels uitgewerkt. Ze gilde toen ze in narcose werd gebracht en al gillend werd ze ook weer wakker erna.

Die kreten en het verdriet sneden als een pijl door mijn hart, je wenst je dat je ergste vijand niet toe, laat staan een geliefd klein kindje van een jaar. Langzaam en moeilijk kwam ze weer bij. Om half zes sliep ze en werden we afgelost door haar vader en reed ik met haar moeder en jonger broertje van 7 weken naar huis.   Gelukkig kwam ze daarna wel goed bij en mocht met haar vader weer naar huis.

Pfffffff …………………………

Als mij wat mankeert dan wil ik daar niet heen, stuur mij maar naar Groningen!

 

 

Advertisements

Author: Vixen

Tarotist, Celtic Reiki Master, Spiritual writer, OBOD druid Fractal artist, Webdesigner, Webdeveloper, Photography,